Flamtron d.o.o.

Veći font Resetiraj Manji font

Sufinancirani projekti

IIF OPP OPP

 

Fotonaponska elektrana Županja 1 MW

 

Naziv projekta: Fotonaponska elektrana Županja 1 MW
Nositelj projekta: Flamtron d.o.o.
Ukupna vrijednost projekta: 18.616.998,85 kuna
EU udio u financiranju projekta:   8.039.886,29 kuna
Razdoblje provedbe projekta: 17.3.2014. - 16.4.2015.
Kontakt osoba: Anto Marković, dir.
Email kontakt osobe: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Svrha ovog projekta je izgradnja fotonaponske elektrane u Županji, razvijanje nove usluge instalacije fotonaponske elektrane i osiguranje razvojne aktivnosti tvrtke u budućnosti putem razvoja inovativnog potencijala tvrtke i zapošljavanjem novih djelatnika.

Svi navedeni ciljevi doprinijet će direktno podizanju razine konkurentnosti tvrtke, te također postizanju strateških ciljeva Republike hrvatske i Europske unije u: postizanju željene razine proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora do 2020 godine i razvoju MSP gospodarstva.

Ciljne skupine projekta su:

  • Zaposlenici i uprava tvrtke – ovim projektom osigurat će se bolji poslovni rezultati tvrtke, sigurnost radnih mjesta i otvaranje novih te edukacija, transfer znanja i razvoj kapaciteta zaposlenika.

  • Klijenti će dobiti kvalitetnije proizvode i usluge koji će direktno utjecati na razinu kvalitete i konkurentnosti njihovih proizvoda

  • Lokalna zajednica grada Županje i Vukovarsko-Srijemske županije ostvariti će dodatne prihode lokalne blagajne, te će ostvariti i otvaranje novih radnih mjesta za svoje stanovnike

  • EU i RH - postizanje ciljane razine proizvodnje energije iz alternativnih izvora