O nama

Flamtron d.o.o.

Veći font Resetiraj Manji font

O nama

 

Tvrtka Flamtron d.o.o.je osnovana 1993. kao privatna tvrtka s jednim vlasnikom i od tada uspješno posluje kako u Hrvatskoj tako i u zemljama regije. Naša osnovna djelatnost je instaliranje, održavanje, upravljanje i automatizacija industrijske opreme te održavanje kontrolnih sustava i opreme u procesnoj industriji i energetici, te razvoj i isporuka projekata obnovljivih izvora energije.

Također, tvrtka Flamtron d.o.o. se bavi instrumentacijom i upravljanjem te se pojavljuje kao i integrator u isporuci modernih rješenja zajedno sa svojim partnerima iz zemlje i inozemstva.

Naša politika kvalitete je držati korak s najnovijim i najsuvremenijim tehnologijama u području našeg djelovanja. U mogućnosti smo realizirati poslove velikih investicijskih projekata u području energetike, procesne industrije, te automatizacije i upravljanja na ugradnji opreme, instalacije, kabliranja, održavanja, analize, puštanja u pogon i sl.

U području procesne industrije i energetike glavni fokus našeg djelovanja je:

  • Dobava, ugradnja, servis i održavanje opreme u procesnoj industriji, energetici i petrokemijskoj industriji.

  • Mjerenje, upravljanje i instrumentacija, održavanje, mjernih uređaja za tlak, temperature, protok, masu, vlagu i sl., tj. njihova instalacija, umjeravanje, održavanje, testiranje, te kalibracija.

  • Instalacija, podešavanje, kalibracija, održavanje sustava za vaganje statičke i dinamičke mase - elektronička platforma za vaganje, cestovne i željezničke vage, dozirne vage, laboratorijska mjerenja (Sartorius, Mettler Toledo,Schenck, Ravas) itd..

  • Distribuirani sustavi upravljanja (DCS) - Honeywell,Yokogawa

  • Programiranje, instalacija, postavljanje, održavanje PLC-ova (Siemens, Allen Bradley, Omron, Festo)

  • Instalacija i održavanje opreme za mjerenje vibracija, praćenje vibracija i dijagnostiku za rotacijsku opremu (Bentley Nevada)

  • Rad u Ex zoni, oprema instalacija u Ex zoni, dobivanje certifikata iz hrvatske Ex agencije EX

  • Termoelektrane i hidroelektrane - Instalacija različite vrste opreme po principu "ključ u ruke".

kevin durant said most difficult defensive player kobe bryant did not mention lebron james exciting kobe bryant shoes sale,all star lebron 11 shoes carry new go field.