Flamtron d.o.o.

Veći font Resetiraj Manji font

Najam krova

Iskoristite vašu krovnu površinu i zaradite!

 

Ukoliko niste u mogućnosti sami financirati postavljanje solarnih panela odnosno solarne elektrane na Vaš krov naša tvrtka ima rješenje ...najam krova. Ukratko, ugovor o najamu krova za postavljane solarnih panela podrazumijeva da nam Vi iznajmite krov na rok od 14 godina i mi Vam za to platimo.

Ako imate neiskorištene krovne površine a sami nemate financijskih sredstava za investiciju, možemo se dogovoriti za njihov najam. Odgovarajuća veličina krovnih površina s nagibom trebala bi iznositi 100 m2 ili više, odnosno u slučaju ravnog krova najmanje 250 m2.

Tijek projekta i prednosti

Kada se dogovorimo za najam krovnih površina, slijedi pregled od strane projektanta i priprema dokumentacije za izgradnju same elektrane. Projekt prolazi faze od izvedbenih radova, pa sve do priključenja elektrane na elektrodistribucijsku mrežu.

Solarna elektrana vam donosi profit od naknade za služnost, dok sve troškove vezane za solarnu elektranu snosi investitor.

Kako to u praksi izgleda?

Recimo da imate krov od cca 150 m2 i na njega montiramo solarne panele - solarnu elektranu od 10 kW snage.

Izračun je slijedeći:

Flamtron Solar Kalkulator je program kojim možete izračunati okvirni iznos investicije, povrata te investicije, a nakon toga zarade. Program koji možete skinuti ovdje:

Flamtron Solar Kalkulator

U slučaju konkretnije ponude, slobodno nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.